Traditionell Thaimassage

I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack- och ryggproblem.Då är denna massagemetod att föredra då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder sina händer, armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

450kr / 1 timme 850kr / 2 timmar

Oljemassage

Oljemassage är en avslappnande helkropps-massage med olja innehållande olika örter,som ger ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande i hela kroppen då blockeringar frigörs och blodcirkulationen stimuleras.

450kr / 1 timme 850kr / 2 timmar

Örtmassage

Örter har brukats inom den asiatiska historien i årtusenden som medicin och lindring av olika åkommor som stela leder, svullnader,inflammationer i muskler samt öka blodcirkulationen.Nu kan Du prova på en behandling där vi med örter från Thailand kan erbjuda en behandling som ger en emotionell upplevelse för både kropp och själ..

600kr / 1 timme

Fotmassage

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stressgenom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Då fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett väl befinnande i hela kroppen.Känner Du dig trött i fötterna efter en hel dag med mycket aktivitet, då passar denna behandling mycket bra.

350kr / 1 timme 200kr / 30 min

Fotvård

 

375kr / 1 timme

Barnmassage

Nu kan vi även erbjuda massage till barn under 15 år.Det är viktigt även för barn att kunna slappna av och motverka stress.Genom denna massage-metod stimuleras blodcirkulationen och förebygger muskelvärk i bland annat rygg och nacke.Prova denna massage fören riktigt skön avslappning.

300kr / 30 min 300kr / 1 timme